Thursday, July 31, 2014

Знижка до 1% на Персональні Кредити uculifeline

Lesya Babiy
Branch Manager - Mississauga
Хочу поділитися з вами хорошою новиною. Прислухавшись до побажань наших членів, Української Кредитової Спілки Лимитед (УКС) від початку червня і до кінця вересня 2014 року пропонує хороші персональні позички на різні потреби такі як: купівля авта, для реновації житла, позички на навчання, консолідація боргів, а також позички на відпочинок зі знижкою до одного процента (1%).

Але вам напевно цікаво дізнатися як ви можете отримати таку знижку? Це досить швидко і просто. Перш за все, якщо ви переводите безпосередньо вашу заробітню плату або пенсію на ваш рахунок в УКС, то вам автоматично належить знижка 0.25%. Тоді якщо ви придбаєте Single Premium Life Insurance на позичку, заробите ще додаткову знижку 0.25%. Ви також можете отримати знижку 0.25% при отриманні Single Premium Disability Insurance і 0.25%- Single Premium Critical Illness Insurance. Разом це нараховує до 1%. В додаток отримаєте парасолю з лого "70-ліття УКС". Або ж як і раніше, якщо ви відмовляєтеся від запропонованих умов, платите відсоток який пропонує УКС на той час. Процент також буде залежити від вашого персонального "Credit Score" і історії з УКС.

Навіщо мені ця страхівка?

Дуже важливо зрозуміти що страхівка, згадана мною раніше, забезпечує вас в разі якоїсь аварії або непередбаченої хвороби. Також, кошт цієї страхівки є в розмірі кількох доларів. Скажім, ви позичили $30,000 щоб відремонтувати ваше житло, а через пару місяців ви попадаєте в аварію по дорозі до праці. Без страхівки ви і далі є відповідальні сплачувати борг, навіть якщо ви тимчасово не працюєте по стані здоров'я. А маючи страхівку, ви не мусете переживати за місячну оплату, страхова фірма допомагає сплачувати ваш борг до періоду поки ви не повернетеся до праці.

Якщо врахувати що ви знизите кошти позички на 1%, то це не тільки покриє кошти страхівки, але і заощадить вам трохи грошей.

Що таке персональний кредит UCULifeline? 


УКС пропонує новий спектр особистих персональних кредитів, в такому числі кредитні лінії, авто кредити, кредити для консолідації боргів. і.т.д.

Якщо вам терміново потрібні кошти для будь якої потреби, UCULifeline персональний кредит надає кошти для здійснення цього наміру. Ви маєте дві можливості- заповнити аплікацію on-line завітавши на сторінку УКС або ж завітати до найближчого вам відділу УКС.
  • Незабезпечені кредити доступні до $50,000 для кваліфікованих позичальників.
  • Ви можете отримати змінні або фіксовані процентні ставки.
  • Терміни сплати від 1до 5 років.
  • Усі кредити повністю відриті для передоплати після 30 днів.
  • Зручні автоматичні платежі з вашого чекового рахунку.

За подальшою інформацією телефонуйте до Лесі Бабій, або ж до будь-якого відділу УКС. В нас тепер 16 відділів і інших точок обслуговування по цілому Онтаріо. Відвідайте нашу веб сторінку www.ukrainiancu.com або телефонуйте в наш центр телефонного обслуговування 416-922-4407 або 1-800-461-0777.

Леся Бабій
Manager
Mississauga Branch
Ukrainian Credit Union
905-272-0468 ext. 201

lbabiy@ukrainiancu.com

No comments:

Post a Comment