Monday, April 1, 2013

Щира подяка!


Знимки з цеї події знаходяться на наші ФБ сторінці в альбомі Ridna Shkola Workshop - Montreal.

Текст листа

Членам Управи Української кредитової спілки
Шановні члени Управи Української Кредитової Спілки!



Щиро дякуємо Вам за щедру фінансову підтримку вчительської майстерні «Шляхи активізації навчального процесу. Практичне застосування найефективніших методів заохочення учнів на уроці та способів покращення навчального процесу», яка успішно пройшла 16-17 лютого 2013 р. у Монреалі. Учасниками цієї конференції, яку провів комітет Рідного шкільництва Дирекції Українського Національного Об’єднання Канади на базі Української школи ім. А. Шептицького, були вчителі з Торонто, Монреалю та Едмонтону. Проведена майстерня стала важливим чинником у піднесенні рівня навчання у рідних школах та курсах українознавства. Під час майстерні відбулися практичні та пленарні сесії, дискусії та обмін досвідом вчителів. Зокрема були охоплені питання новітніх засобів навчання та ефективних методів оцінювання рівня і знання мови, дисципліни в класі як засобу заохочення учнів та покращення навчального процесу. В ході сесій вчителі ознайомилися з методами зацікавлення учнів під час вивчення творів різних жанрів і новітніми стратегіями навчання студентів курсів українознавства, з диференційним та кооперативним навчаннями, та ефективними навчальними програмами. Учасники обговорювали новітні технології та можливості використання їх в умовах суботніх шкіл, а також методичне забезпечення та проведення уроків на основі інтеграційних зв’язків між предметами.

Детальніше про роботу майстерні можна дізнатися на інтернет сторінці УНО Канади та інформаційних блогах українських кредитівок-спонсорів майстерні, про що Вам буде повідомлено додатково. Хочемо теж повідомити, що інформація про спонсорів конференції була представлена під час роботи майстерні та в репортажах у засобах масової інформації Канади й України.

Ще раз дякуємо за Вашу постійну і щедру підтримку наших заходів. Бажаємо Вам великих успіхів у подальшій праці для добра української громади в Канаді та всього українського народу.

З повагою,
Члени організаційного комітету
Оксана Левицька (голова)
Уляна Плавущак Підзамецька
Євгенія Петрова

No comments:

Post a Comment