Wednesday, December 31, 2014

Консолідація боргів

Marika Binczarowski, Associate Manager
Mississauga Branch

Вам важко дотриматися ваших зобов’язань за кредитниими картками? Ви сплачуєте лише мінімальні місячні платежі? Ви змушені покривати ваші обов’язкові платежі з фондів, які планувалися для відпочинку, сім’ї, гобі, іншої мети? Якщо ваша відповідь вияветься ствердною хоча б на одне з поставлених запитань, то це, мабуть прийшов час задуматися і зробити крок до розмови із кредитним спеціалістом щодо вашої можливості отримати кредит для консолідації ваших боргів.

Косолідація боргів – це процес підсумування усіх боргів в єдину позику, яка вимагає лише одного місячного платежу, що передбачає виплату основи позики (principal) і відсоків з позики (interest). Якщо ви відвідаєте свого кредитного спеціаліста, вашу фінансову ситуацію бyдe розглянyто. Акцент буде зроблено на ваш дохід, ваші видатки і при можливості – на весь бюджет. Все це є необхідним для того, щоби визначити найоптимальнішy суму, яку ви фінансовo спроможні повертати щомісячно з метою виплати позики якнайшвидше і з найменшими відсотками.

Незалежно від вашої кредитної історії усі консолідаційні позики мають значно нижчі відсотки ніж кредитні картки. Наприклад, середній відсоток на кредитні картки складає 19.9%. Позика під консолідацію боргів починається з prime rate плюс 2% із деякими умовами. Чим нижчі відсотки з позик, тим легше їх виплачувати. Коли ж ви продовжуєте платити лише мінімальну суму за кредитними картках, ваші боргові зобов'язання лише зростають і перетворюються на нескінченну проблему.


Для зниження відсотків з позики ви можете використати під заставу ваше майно, нaприклад, нерухомість, засоби пересування, GIC, Canada Saving Bonds.  Використовуючи GIC як заставу, ви продовжуєте отримувати відсотки з інвестицій і одночасно маєте перевагу у знижених відсотках з позики без переривання ваших GIC.

Використання стратеґії консолідації боргів за кредитними картками має багатократні переваги. Ви не тільки ефективно сплачуєте ваші борги, але й ваш кредитний рейтинґ (credit score) буде покращуватися. Утилізація ваших кредитних карток призведе до зростання вашого beacon score. Beacon score варіює від 300 до 850 пунктів. Він враховує вашу кредитну історію, загальну суму заборгованості, давність боргів, ваші кредитні аплікації і види позик, якими ви користуєтеся. В додаток, сплативши ваші кредитні картки, залишіть їх відкритими. Скасування ваших кредитних карток призбеде до зниження вашого beacon score. А зростаючий  beacon score уможливить вам здобуття кращих кредитів в майбутньому, якщо така потреба виникне.

Залежно від ваших особистих потреб і потреб фінансового захисту вашої сім’ї ми пропонуємо різні види страхування позик за богровими консолідаціями. Ми готові допомогти вам зі страхуванням життя, непрацездатності, критичних хвороб на суму вашої позики.

Дуже важливо пам’ятати, що прекрасною ідеєю є щомісячний аналіз ваших доходів і видатків, а також бюджету в цілому. Коли ви знатимете коректно, куди витрачаються ваші гроші, у вас буде точне розуміння, скільки грошей вам необхідно щомісяця, щоби покрити ваші видатки без фінансового стресу. Будьте чесними із собою стосовно того, що ви можете дозволити собі фінансово, а що – ні. Будь-які перевитрати приведуть до боргів, які ви не бидете спроможні повернути.

Консолідація боргів є лише першим кроком у звільненні вас від претензій кредиторів, однак це – іще нe кінець проблеми. Для того, щоб знизити ваш фінансовий стрес, рекомендується реґулярно переглядати ваш бюджет і фінансовий менеджмент з вашим кредитним спеціалістом.

Розмовляючи зi знаючими порадниками в галузі фінансів і кредитування, ви зможете чітко окреслити вашу фінансову мету в межах обраного стилю життя, і шляхи досягнення цієї мети. Зайдіть до вашого місцевого відділення Української Кредитової Спілки вже сьогодні і отримайте кваліфіковану пораду щодо ваших найпривабливіших кредитних можливостей.

Марійка Бінчаровська

Marika Binczarowski, Associate Manager
Mississauga Branch
Ukrainian Credit Union
905-272-0468 x202
mbinczarowski@ukrainiancu.com
www.ukrainiancu.com


No comments:

Post a Comment