Friday, April 29, 2016

УКС допомагає Україні


Від початку 2015 р. персонал та члени Української Кредитової Спілки Лимитед збирають кошти для фонду "УКС допомагає Україні", аби допомогти тим, хто отримав поранення під час війни на Донбасі.

Війна продовжується і багатьом українцям ще знадобиться наша допомога. Багато хто дістане поранення, які унеможливлять поверення до нормального життя, або ж втратить життя і осиротить своїх близьких, прирікаючи їх на матеріальні труднощі. Зараз в Україні, під час війни та економічної кризи, люди, яких війна зачепила напряму, часто залишаються без державної підтримки. Саме підтримка від небайдужих людей дозволяє нам допомогти таким українським сімям у їхніх повсякденних потребах і дати їм можливість більш впевнено дивитися у майбутнє. 


Від імени персоналу та членів Української Кредитової Спілки Лимитед ми хотіли би подякувати вам за підтримку ініціативиУКС допомагає Україні”. Ваші пожертви стали великою підтримкою людям, які віддали так багато у боротьбі з російською агресією. Фонд "УКС допомагає Україні" на даний момент зібрав близько $76,000 CDN. Ми вже роздали $71,055 CDN 44 воякам, кожен з яких отримав $1,200 USD.


Ми продовжимо видавати по $1,200 USD воякам, допоки вистачить коштів. Це все стало можливим завдяки вашій щедрості, але, на жаль, кількість вояків, які потребують допомоги, дуже велика. Ми ще раз хочемо подякувати вам за пожертви. Разом ми надаємо велику підтримку тим, хто бореться за демократичне та європейське майбутнє для України! 

Залишається ще багато молодих вояків, які загубили кінцівки, або дістали ще більш важкі поранення. Якщо у вас є можливість та бажання допомогти пораненим українським воякам, ви можете зробити пожертву на рахунок #721225 у будь-якому віддаленні Української Кредитової Спілки Лимитед, або через наш Кол-центр за телефоном (416)–922–4407 або (800)–461–0777.

Ми переводимо зібрані кошти напряму воякам. Якщо ви відвідаєте нашу Facebook-сторінку, ви знайдете на ній регулярні поновлення зі світлинами хлопців, яким ми допомогли, та їхні листи подяки.

З пошаною,

Комітет "УКС допомагає Україні"


Будь ласка майте на увазі, що це не є зареєстрованою благодійною організацією, і ви не отримаєте податкової посвідки. Якщо у вас є будь-які запитання, зателефонуйте Юрієві Дякунчаку за телефоном 416–763–5575 x208.

No comments:

Post a Comment