Thursday, August 1, 2019

Весільну каблучку замовив в Інтернеті, коли був на Сході в зоні АТО, і надіслав Ані поштою...


Нічого в світі немає сильнішого за кохання і відданість Батьківщині. А якщо ці два почуття поєднані в одній людині, то і куля не візьме, і кохана буде поруч.
Олександр Беспалов, що родом з Миколаївщини,  ще у 18 років вирішив, що служитиме. Добровільно пішов до воїнкомату, склав присягу на вірність Вітчизні. А незадовго після того Росія вторглася на українську землю і розпочала затяжну війну. Звісно, що він залишився боронити рідний край і після закінчення строку служби, хоч вдома на нього чекала кохана. Ці почуття надавали йому силу і охороняли від ворожого ока. Він вірив, що країна стримає цю агресію, бо поряд такі ж хоробрі і відчайдушній борці, як він. Але для майбутнього держави потрібні міцні сім'ї і продовження роду. Тому вирішив зробити пропозицію своїй коханій. Ще перебуваючи на Сході України, він через інтернет замовив каблучку і відправив коханій поштою. А далі за тисячі кілометрів у трубку: “ти будеш моя? Ти вийдеш за мене?’’ Звісно що - «ТАК». Найщасливіша мить і, здавалося б, ось уже вона на відстані витягненої руки, на відстані звукового сигналу в телефоні... Однак... Постіл, втрата свідомості. Куля пройшла через праве око і зупинилася у потиличній кістці… 



Яке ж це щастя мати вірних друзів поруч. Саме завдяки їм Олександр залишився живим. Друзі пригадують, як гналися з пораненим солдатам до медчастини, як швидко переправили до лікарні, як вірний товариш і добрий солдат довгих дванадцять днів не приходив до тями, впавши у медикаментозний сон. Сила кохання і жага до життя з майбутньою дружиною повернули його з там того світу. Він отямився! А вона була поруч. Там же, в реанімації, з'єднали свої долі. Сьогодні молоде подружжя чекає динину. Олександр конче потребує допомоги на операцію та реабілітацію. Українська Кредитова Спілка не могла залишитись осторонь цієї історії про Героя АТО, що захищав українську землю від російського агресора і долучилася до збору коштів. Сьогодні в кожному нашому відділенні ви можете зробити пожертвування для Олександра також. Неодноразово ми з вами переконувалися в силі єдності. Хай це буде для цілої держави чи навіть для окремої людини, яка так багато поклала на вагу: своє життя та здоров'я.




Бажаємо Олександру швидкого одужання.
В рамках програми ”UCU Helps Ukraine”.
Нагадаємо, що  Програма допомоги пораненим захисникам України, які лікуються у Львівському військовому госпіталі, починаючи з січня 2015 року  Українська Кредитова Спілка Лимитед  здійснює спільно з волонтерами ГО "Галицькі сурми", що  в Україні.
Україна – переможе!
Слава Героям!

No comments:

Post a Comment