Thursday, June 20, 2019

Види рахунків для заощаджень на короткий і довгий терміни

  Cтаття буде швидше для новоприбулих. Як добре ви розумієтеся в банківських питаннях? Що робити і куди бігти, якщо ви щойно прибули до Канади? Який банк обрати і що таке Кредитівка?
      І так, вам потрібно відкрити рахунок. Хтось біжить до найближчого банку, який знаходиться по сусідству, хтось думає, що найкраще саме банк Канади, бо є ми в Канаді. Не для всіх зрозуміло, що воно таке «Кредитова Спілка», а інколи й спеціально обходять стороною, пригадуючи досвід кредитів в Україні.
      То що ж  таке Українська Кредтна Спілка Лимитед і чим вона відрізняється від банків, яких в Канаді хоч гатку гати? Це фінансова установа, яка видає не тільки кредити, як багато хто помилково думає, а має всі  ті продукти, як інші банки і навіть більше.
В банках ви просто проводите операції і на тому ваші стосунки завершуються. Кредитівка  же запрошує вас стати одним із членів-учасників. Кожен член вкладає $150 на шерс рахунок  (так звані членські уділи). Ця сума є обов’язковою, але коли ви надумаєте закривати рахунок, вам їх повернуть.    Окрім того, Корпорація страхування депозитів Онтаріо (DICO) страхує до $ 250,000 ваших депозитів, тобто тим самим ви страхуєте свої кошти на $ 250 000.
    Отже, ви стали учасником УКС і можете використовувати всі пропозиції, які пропонує Кредтівка. Як можна добре заощадити? Наприклад, ви молода мама, яка знаходитеся в дикретній відпустці по догляду за дитиною і вам перераховують щомісяця гроші для дитини. Чоловік працює і ті гроші просто лежать на рахунку. Відпочивають, так би мовити, а могли б заробляти для вас. Як? Дуже просто! Кредитівка пропонує вам декілька видів ранунків збереження (Saving account). Вони також є різними: відкритими (коли ви можете забрати гроші в будь-яку хвилину) і закритими на певний термін. Вигідніше, звісно, скористатися пропозиціями закритого рахунку GIC, бо там завжди кращі пропозиції на різні терміни: рік, два чи п’ять. Чим довше ви вирішили не користуватися грошима, тим більшу процентну ставку ви отримаєте. Є ще спеціальні пропозиції, як сьогоднішня наприклад, на 7 місяців під 2,75% річних. Тому, якщо ви маєте якісь гроші, які у вас просто лежать, дайте їм шанс попрацювати на вас. Навіть, якщо це не дуже велика сума. Завжди приємно отримувати бонуси просто так. З мого досвіду, гроші, які перераховував Уряд Канади для дитини просто пролежали на чековому рахунку рік. Ніхто мені в банку (відомому канадському, який був просто по сусідству) не порадив нічого.
       І ще дуже важливо наголосити, що Кредитівка, на відміну від банків живе життям громади. Ви неодноразово бачили фото з пожертвуваннями  від УКС численним громадським орнанізаціям, ледь не на всіх заходах присутній  наш логотип. Це означає, що ми працюємо не тільки з вами, а і для вас. І не зважаючи на те, що ми з вами знаходимося по цей бік океану,  завжди допомагаємо Україні.
        Щиро запрошую вас скористатися послугами і пропозиціями Української Кредтної Спілки Лимитед. В будь-якому відділенні вам підберуть найкращу, саме для вас, пропозицію.

No comments:

Post a Comment