Wednesday, March 1, 2017

На американському ринку все чудово, позитив переходить і на канадські акції

Всього через тиждень після того, як ми в останній раз говорили про Трамп-ралі на американському фондовому ринку, сам Дональд Трамп надихнув новий етап росту своєю промовою у вівторок ввечері (28 лютого). Він згадав це ралі на самому початку своєї майже 1,5-годинної промови, і сказав, що фондовий ринок додав майже $3 трлн до своєї вартості після виборів 8 листопада.

Протягом перших 30 хвилин торгів у середу індекс Dow Jones Industrial Average підскочив більш ніж на 1% і перевищив психологічний рівень 21000 пунктів. 

Індекс Dow Jones Industrial Average протягом 5 днів

Індексу знадобилося тільки 35 днів, щоб додати 1000 пунктів, що стало, за інформацією MarketWatch.com, другим найшвидшим зростанням на 1000 пунктів в історії.
 

Дональд Трамп включив кілька обіцянок у свою промову, які підтвердили оптимістичні очікування інвесторів: масове скорочення податків, перегляд Obamacare, вкладення у інфраструктуру у розмірі 1 трильйон доларів, і ріст військових витрат.  

Усі ці обіцянки були дуже розпливчастими, але їх було досить, щоб запалити ринок. Хоча деякі з обіцяних Дональдом Трампом кроків є протекціоністськими за своїм характером, його промова підняла багато закордонних фондових ринків. Основний канадський фондовий індекс, S&P/TSX Composite, виріс майже на 1% на початку торгів у середу.


Українська Кредитова Спілка Лимитед

No comments:

Post a Comment